Betaalmogelijkheden

<< terug naar klantenservice

iDeal

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk betalen met uw eigen bank. Als u doet aan internetbankieren heeft u ook toegang tot iDeal. Met iDeal bij Hennepolie.nl kan betaald worden met onderstaande banken:

ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab bank

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor Hennepolie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Creditcards

U betalen met verschillende creditcards. Dit zijn: Visa, Visa elektron, Mastercard en Maestro. Er kan alleen betaald worden met 3D Secure. Hiermee is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik.

De 3D-SecureCode aanmaken

De eerste keer dat u online een aankoop doet en met de SecureCode wilt betalen, verschijnt er een scherm waarin u zich eenmalig registreert. U maakt zelf een code aan. Vervolgens kunt u uw persoonlijke code ook bij andere websites gebruiken.

Bancontact

Bancontact is een veel gebruikte betaalmethode in België. Kiest u voor Bancontact dan wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving waar u kunt inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens de betaling voltooien.

AfterPay – Digitale Factuur (België)

AfterPay voert voor Hennepolie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Sofort

SOFORT is een directe online overschrijvingsmethode. Het werkt zoals het bekende Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Als u kiest voor Sofort wordt u automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Wij ontvangen de bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en zullen direct de bestelling verwerken. Hierdoor ontvangt u de bestelling zo snel mogelijk.