Ik wil mijn product ruilen

<< terug naar klantenservice

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen, mits de producten ongeopend en ongebruikt zijn. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Na ontvangst van het in te ruilen product zullen wij u het nieuwe product toezenden. Het verschil in prijs van het in te ruilen product en het nieuw te ontvangen product zal met u verrekend worden. Of u krijgt het verschil teruggestort of u krijgt een factuur voor het betalen van het prijsverschil. U ontvangt deze factuur per email.

Wilt u de een product ruilen? Dan neemt u contact met ons op. Mail ons via klantenservice@hennepolie.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0)33–7630698.

Nadat u heeft aangegeven de producten te willen ruilen zenden wij u een retourlabel via email. U print dit retourlabel uit en plakt deze op de doos met de in te ruilen product(en). Het pakket geeft u vervolgens af bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt.

U hoeft bij het PostNL servicepunt waar u het pakket inlevert NIET te betalen voor de retourzending.