Kruidenmix Capsules – Yes

29.95

  • Betaal met Ideal, Creditcard, Afterpay
  • Gratis verzending vanaf €50.-
  • Producten direct leverbaar uit voorraad
  • Snelle discrete bezorging met PostNL
  • Goed beoordeeld met 9.3/10

Beschrijving

Kruidenmix capsules:

Gemaakt van Biologische ingrediënten
Inhoud: 30 V-Capsules
Ingrediënten: Gepatenteerde Blend: Klis (wortel), Schapenzuring (blad), Kattenklauw (wortel/schors), Rode Iep (schors), Chinese Rabarber (wortelstok/wortel) Capsules: Plantaardig
Gebruik voor: 1 maand, innemen voor het slapen

Ook beschikbaar in Kruidenmix vloeibaar (900 ml). Gebruik voor 1 maand

Yes Kruidenmix capsules is ideaal voor de optimalisering en reiniging van uw systeem, om negatieve effecten van schadelijke toevoegingen aan voedsel en andere gifstoffen in het milieu te helpen minimaliseren.

YES Kruidenmix – Herbal (Cleanse)

Yes Herbal is gebaseerd op een beproefde samenstelling die ruim 100 jaar oud is.

Het probleem

Onze lichamelijke afweer raakt overmand door gifstoffen (conserveermiddelen, bestrijdingsmiddelen en hormonen), die uiteindelijk onze dood betekenen. Bestrijdingsmiddelen in de bodem, luchtvervuiling en bewerkte oliën (transvetten) en voedseladditieven die gebruikt worden tijdens de bewerking van voedsel zijn aan de orde van de dag, waardoor ze bijna niet te vermijden zijn, zelfs als je biologische producten gebruikt. Deze gifstoffen zijn schadelijk en kunnen de oorzaak zijn van weinig energie en allergieën en leiden tot andere gezondheidsklachten.

De oplossing

We hebben het geluk dat de natuur ons een manier heeft gegeven om deze moderne gifstoffen tegen te gaan. De formule voor Yes Herbal is afgeleid van de Essiac-formule, een beproefd mengsel dat al zo’n 100 jaar wordt gebruikt door de Iqoquoi- en Objibwa-indianen. Het zachte en effectieve karakter van deze formule is ongeëvenaard.

U kunt deze elke dag gebruiken om de negatieve effecten van ons vervuilde milieu tegen te gaan. De formule werkt op het niveau van de cel en ondersteunt de optimalisering van je lichaamsfuncties, waardoor de schadelijke effecten van gifstoffen worden geminimaliseerd.Wij hebben deze kruidencombinatie in een gemakkelijke capsule gedaan, maar we bieden eveneens de oorspronkelijke vloeibare vorm aan als thee.

In de formule zitten: kliswortel, schapenzuring, de bast van cat’s claw, rode iep-bast en Russisch rabarber.

Biologische kruiden

Deze specifieke combinatie van kruiden vormt een ‘klasse op zich’. In tegenstelling tot de meeste commerciële supplementen, wordt Yes Herbal in kleine, beperkte aantallen geproduceerd. De kruiden zijn vrij van bestrijdingsmiddelen en van gecontroleerde, biologische teelt. Deze ongelooflijke kruiden worden geteeld in ongerepte delen van de wereld, waar de omstandigheden ideaal zijn voor ieder afzonderlijk kruid. De uitzonderlijke kwaliteit van deze kruiden kom je maar zelden tegen. Als het om kruiden gaat, maakt de locatie waar deze worden geteeld verrassend genoeg het verschil.

Nadat ze geoogst worden, worden de kruiden gedroogd en in de capsules gestopt of zorgvuldig gebrouwen en met elkaar vermengd voor onze speciale formule. Je hebt slechts één capsule per dag nodig. Onze speciale kruidenformule is extreem effectief, dus je bereikt meer met minder!

Dit product kan uitsluitend geretourneerd of geruild worden indien de sealing NIET is verbroken.

Deze producten zijn niet ontworpen om welke ziekte dan ook te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Label informatie

Yes kruidenmix capsules label

Extra informatie

merk

vorm

capsules

inhoud

smaak

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kruidenmix Capsules – Yes”