Mineralen capsules – Yes

24.95

  • Betaal met Ideal, Creditcard, Afterpay
  • Gratis verzending vanaf €50.-
  • Producten direct leverbaar uit voorraad
  • Snelle discrete bezorging met PostNL
  • Goed beoordeeld met 9.3/10

Beschrijving

Mineralen vega capsules:

Organisch gebonden voor een betere opname
Inhoud: 60 V-Capsules
Ingrediënten: IJzer (ferro bisglycinaat), Magnesium (magnesiumglycinaat), Zink (zinkglycinaat), Selenium (selenium glycinaat complex), Koper (koper glycinaat), Mangaan (mangaanglycinaat), Chroom (chroomglycinaat), Boren (borenglycinaat complex) Capsules: Plantaardig
Gebruik voor: 1 maand

YES elementaire Mineralen zijn een effectieve manier om een aantal essentiële mineralen aan te vullen, waarvan de natuur heeft bedoeld dat wij deze dagelijks innemen, voordat deze door commerciële boeren en door voedselbewerking zijn kapotgemaakt. Technisch gezien zijn mineralen co-enzymen en zorgen ze voor een effectievere werking van vitamines.

YES Mineralen

Mineralen en vitamines zijn cofactoren. Samen zorgen ze ervoor dat de biochemische reacties van het lichaam tot wel 1.000.000 maal effectiever verlopen! Iedereen geeft geld uit aan vitamines, maar slechts weinig mensen geven mineralen de aandacht die ze verdienen. Uw lichaam kan geen mineralen aanmaken; net als vitamines moeten deze afkomstig zijn uit de voeding. YES is van mening dat mineraalsupplementen belangrijker zijn dan de inname van vitamines, omdat vitamines nog steeds in de voeding zitten, terwijl dat niet gezegd kan worden voor mineralen, als gevolg van overmatige bebouwing van landbouwgrond. Gezonde voeding, in combinatie met YES Mineralen, biedt u alle vitamines en mineralen die u nodig hebt!

Het probleem

Mineralen bevinden zich niet langer meer in voldoende hoeveelheden in ons voedsel, omdat ze niet meer in de bodem te vinden zijn. Behalve dat de meeste boeren dezelfde landbouwgrond jaar na jaar overmatig bebouwen, gebruiken ze ook kunstmest, in plaats van biologische meststoffen, waardoor de bodem beroofd wordt van essentiële voedingsstoffen.

Kijk ook uit voor zogenaamde ‘verrijkte’ voeding met toegevoegde mineralen. Het bewuste mineraal mag er dan inzitten, maar er zijn geen richtlijnen voor voedselfabrikanten om een lichaamseigen vorm van mineralen (die herkenbaar en opneembaar is voor het lichaam) te gebruiken. Per saldo bieden deze mineralen dan weinig gezondheidswaarde, ook al zitten ze in het product.

De oplossing

Onderzoek toont aan dat veel mensen enorm baat kunnen hebben bij een combinatie van acht specifieke mineralen die in moderne voeding te weinig voorkomen: ijzer, magnesium, zink, selenium, koper, mangaan, chroom en borium. In het Textbook of Medical Physiology (Amerikaans medisch standaardwerk dat alle belangrijke lichaamsfuncties beschrijft) staat duidelijk te lezen: suppletie van calcium is niet nodig aangezien er voldoende calcium in de voeding aanwezig is voor een goede botvorming.

Organisch gebonden mineralen

YES Mineralen biedt deze acht essentiële mineralen in de juiste vorm en hoeveelheid (geen potentieel schadelijke overdosis), zodat uw lichaam hier maximaal gebruik van kan maken. De juiste vorm van mineralen die maximaal opneembaar is voor het lichaam is de organisch gebonden (gecheleerde) vorm. Dit houdt in dat een eiwit (aminozuur) zich bindt aan het mineraal, zodat ze samen één geheel worden. Dit is dezelfde manier waarop mineralen van nature voorkomen in eiwitrijke voeding, zoals rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Hierdoor ‘verwelkomt’ de cel het eiwit en daarmee ook het mineraal. Om voor het menselijk lichaam opneembaar te zijn, moeten mineralen binnenin de cel zien te komen.
Een andere misvatting is de waarde die gehecht wordt aan colloïdale mineralen. In werkelijkheid zijn de populaire colloïdale mineralen te groot om door de celwand heen te kunnen.
Dat een mineraal drijft in een vloeistof (de definitie van colloïdaal) betekent nog niet dat het op celniveau opneembaar is. Laat je niet misleiden door een hype, als deze in tegenspraak is met eenvoudige biochemische principes.
Vanwege het speciale productieproces van YES Mineralen is er ook geen sprake van ‘mineraalconcurrentie’ (strijd om opneembaarheid) die veel andere producten wel in de hand werken. YES heeft op effectieve wijze nagebootst hoe de natuur wil dat we aan onze mineralen komen. Onze speciale formule is extreem effectief, dus u bereikt meer met minder!

Aanbevolen gebruik:

2 x daags 1 capsule; goed voor 30 dagen; uitsluitend verkrijgbaar als capsules. Dit supplement bevat organisch gebonden, goed opneembare mineralen en geen kunstmatige toevoegingen.

Aanwijzingen voor gebruik:

2 capsules per dag bij de maaltijd. Kan het beste worden ingenomen in combinatie met vezelarme voeding, omdat vezel de opname van mineralen blokkeert.

Dit product kan uitsluitend geretourneerd of geruild worden indien de sealing NIET is verbroken.

Deze producten zijn niet ontworpen om welke ziekte dan ook te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Label informatie

Yes mineralen capsules

Extra informatie

merk

inhoud

vorm

capsules

smaak

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mineralen capsules – Yes”