23 reacties op “CBD olie gebruiksaanwijzing

 • Paula Smit zegt:

  Advies olie koel te bewaren! Ook las ik omdat het stroperig is het in een bakje te verwarmen. Dat heb ik dus gedaan want het was heel dik. Hoe zit dat, is de kracht of houdbaarheid nu minder?

  Hier lees ik 4 x per dag, ook 3 x per dag gelezen.

  Reageer
  • Geachte
   Ik heb kanaalstenose in mijn rug wat hėvige pijnen heeft, ben nu ook al 17 dagen begonnen met cbd olie te nemen’ ik heb nog veel pijn ik 3×3 druppels nu perdag, kan iemand me iets zeggen hoe of wat? Dank u bij voorbaat
   Groeten. Franky.

   Reageer
  • Ja zeker, Kan veilig gebruikt worden bij honden.. Gebruik het elke dag bij mijn ouwe opaatje (Amerikaanse Staffie van 14) vanwege zijn artrose ?

   Reageer
  • Gerry Hoogeveen zegt:

   Ja zeker dat kan! Ik geef mijn ene hond het door de brokken en de ander op de (in dit geval) op de hotspot zelf. Dus zowel in als uitwendig te gebruiken. Begin eerst met bijv 2 druppels per dag. Beetje afhankelijk van de grote van de hond

   Reageer
 • ik heb atrose in mn vinger , heel erg pijnlijk , niks aan te doen , ja nieuw gewrichtje . maar wil cbd proberen maar vindt t wel eng. Kan het ook samen met mn anti depresiva lexapro 10 mg???? DAT WIL IK GRAAG WETEN! en met hoeveel starten ?? hoeveel x per dag? graag advies

  Reageer
  • Gerry Hoogeveen zegt:

   Ik ook! Neem elke avond 3 druppels (ook bij antidepresiva 40 Mg). Gebeurd niets hoor! Lekker slapen!!
   Hoeveelheid is uitproberen. Begin 1x dgs met 2 druppels. Succes

   Reageer
   • Emma Nieuwkoop zegt:

    Ook antidepressiva en begin het net te gebruiken, merkt u ook dat u de volgende morgen uitgeruster en fitter wakker wordt

    Reageer
 • van der aa karin zegt:

  Mijn zoon is 24 en heeft ADHD. Hij heeft regelmatig agressieve uitvallen die hij zelf niet in de hand heeft. Die uitbarstingen zijn echt heel erg en hij krijgt die niet onder controle.
  Medicatie neem hij niet. Dat wilt hij niet. Hij rookt regelmatig wel wiet. Ik wil graag de CBD olie proberen. Hoeveel zou ik hem moeten geven. Iemand ervaring hiermee? Ik ben radeloos.

  Reageer
  • Robert Swami Persaud zegt:

   In mijn praktijk wil ik weleens de CBD in zulke situaties combineren met BRAHMI. Goede resultaten bij jongeren!

   Reageer
 • Dethoor Marjan zegt:

  Kwil mijn vader van 86 jaar CBD olie geven. Maar heb hier toch enige terughoudendheid. Aangezien hij verschillende medicijnen neemt. Waaronder een bloedverdunner aggrenox. Heeft hier iemand raad of ervaring mee? Alvast bedankt….

  Reageer
 • Ik heb het Ehlers Danlos Syndroom, met onverdragelijke pijn. Ik heb best veel medicatie, waaronder 3 x dgs 8 mg palladon, welke overigens niet helpt. Oxyconton 6 sts per dag hielp ook niet.
  Ik heb nu van iemand een setje gekregen: 2 flesjes vloeistof, 1 lichte en 1 donkere. Die donkere is sterker.
  Ook zit er een soort e-sigaret bij waar ook vloeistof in zit. Compleet met usb oplader.
  Maar…. ik durf het niet te nemen. Ben panisch bang om ook maar iets van high te voelen. Ik wil persé helder blijven. Ik heb ook geen ervaring met joints.
  Ik zou moeten beginnen met 5 x dgs 3 druppels van de lichte vloeistof in te nemen, maar ik durf niet.
  Kan iemand mij geruststellen? Na 35 operaties zijn we nu op een punt om morfine te starten, wat ik nog niet wil. Ook zou ik binnen dit jaar niet meer kunnen lopen en dus in een rolstoel verder moeten…… al wordt de pijn maar met 10% verminderd ben ik al blij……

  Reageer
  • Aron bouwhuis zegt:

   Waarom zou je t niet durven het is de olie van de plant niet de thc ? waarom zou je wel chemische pillen willen slikken met 1000 bijwerkingen en geen natuurlijke olie van een plant? nu jij weer.

   Reageer
  • Ik moest best een beetje lachen. Je bent panisch om een high te voelen (wat overigens niet gebeurt, dus daar heb je je antwoord al), maar je neemt wel oxyconton, wat gewoon een opiaat is, net als morfine. Een opiaat die bijna dezelfde chemische structuur heeft als heroine :). Omdat de dokter het zegt is het goed? Dan is CBD olie nog een heel onschuldig middel.

   Reageer
  • Beste Mandy,Ikzelf gebruik 5% cbd olie van Jacob hooy, o.a. verkrijgbaar bij Holland en Barreth die soms een tweede flesje verkopen voor 1 euro. Hervan word je beslist niet high omdat heir geen THC inzit. Het is om die reden volkomen legaal Ik Kon eerst niet lopen van de pijn door artrhose maar nu kan ik redelijk lan g bewegen. Wil je meer weten kun je mij gerust mailen op hansenkees@lycom.com.
   Gezonde groet,
   Hans.

   Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

De waardering van www.hennepolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1721 reviews.