Essentiële vetzuren capsules – Yes

49.95

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Betaal met Ideal, Creditcard, Afterpay
  • Gratis verzending vanaf €50.-
  • Producten direct leverbaar uit voorraad
  • Snelle bezorging met PostNL
  • Goed beoordeeld met 9.3/10

Essentiële vetzuren capsules:
Inhoud: 120 V-Capsules
Ingrediënten: Gepatenteerde Blend: Lijnzaadolie, Teunisbloemolie, Hoge Linolzuur Zonnebloemolie, Pompoenolie, Extra Vierge Kokosolie Andere Ingredienten: Gelatine, Water
Gebruik voor: 1 maand

Ook beschikbaar in Essentiële vetzuren – vloeibare vorm (236 ml). Gebruik voor 45 dagen

YESelementaire EFA’s bestaan uit koudgeperste oliën afkomstig uit biologische teelt. Deze oliën bevatten basis omega-3 en 6 (EFA = Essential Fatty Acid / essentiële vetzuren).

YES essentiële vetzuren

YES elementaire essentiële vetzuren zijn de ideale manier om voor uw lichaam de waardevolle essentiële vetzuren aan te vullen. Uw lichaam kan geen essentiële vetzuren aanmaken, terwijl deze wel ‘essentieel’ zijn voor alle lichaamscellen. De enige manier om deze vetzuren tot u te nemen is door middel van voeding. Als u bewerkt voedsel eet, zijn veel van de essentiële vetzuren die u tot u neemt al onherstelbaar beschadigd door de voedselbewerking.

Het probleem

Essentiële vetzuren hebben hun basis in voedsel, maar als het voedsel wordt bewerkt, zijn deze kostbare voedingsstoffen beschadigd, verwijderd of geneutraliseerd. Door chemische bewerking en verhitting onder hoge temperatuur worden essentiële vetzuren en andere onverzadigde oliën omgezet in transvetten en geharde oliën. Mogelijk heeft u vernomen hoe gevaarlijk deze ongezonde vetten zijn.

De schadelijke transvetten in bewerkt voedsel

Veel mensen krijgen een ‘overdosis’ aan schadelijk transvetten binnen en niet genoeg onbewerkte essentiële vetzuren. De bewerking van voedsel brengt een bijna onoverkomelijk probleem met zich mee, hoewel dit kan worden geminimaliseerd door bewerkt voedsel te vermijden en door middel van suppletie. uw eetlust kan rechtstreeks worden beïnvloed door een tekort aan essentiële vetzuren. Dit doet zich voor in de vorm van constante honger, omdat uw lichaam voortdurend blijft vragen naar deze kostbare essentiële vetzuren.

Onder voedingsdeskundigen heerst de misvatting dat we al meer dan voldoende omega 6 via onze voeding zouden binnenkrijgen. De waarheid is dat we juist bijzonder weinig pure, onbewerkte ‘basis’ Omega 6-vetzuren binnenkrijgen, vanwege bovengenoemde redenen. Daarnaast is er het extreem belangrijke feit dat je gemakkelijk een ‘overdosis’ aan omega 3 kunt binnenkrijgen, wat kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten.
Voor meer dan 97% van onze lichaamsfunctie is een minimale verhouding vereist van 4:1, in het voordeel van onbewerkte Omega 6 ten opzichte van Omega 3, omdat onze weefsels en organen hieruit zijn opgebouwd.

Beter dan visolie

YES essentiële vetzuren zijn vele malen beter dan visoliesupplementen. Visolie bestaat van nature uit vrijwel 100% omega 3-derivaten en is daarom niet zo effectief als biologische, uit zaden geperste oliën en kan zelfs schadelijk zijn. Yes essentiële vetzuren zijn samengesteld om specifieke, uitgekiende resultaten te bewerkstelligen en deze resultaten spreken voor zich.

In de reclame horen we: ”Visolie is het allernieuwste supplement dat u ‘moet hebben..’”. Hier zijn enkele feiten over visolie waarvan u op de hoogte moet zijn.

Vissen hebben geen olieklieren, dus om visoliesupplementen te vervaardigen, moeten vissen geperst worden tot ‘sap’.
Uitgeperst ‘vissensap’ is de slechtste manier om aan essentiële vetzuren te komen. Dit is een van de redenen waarom onze EFA’s geen visolie bevatten.
Een andere reden is vervuild water. De opeenstapeling van gifstoffen, waaronder kwik, kan gevaarlijke vormen aannemen wanneer je regelmatig geconcentreerde visolie inneemt. Zelfs als fabrikanten van visoliesupplementen beweren dat hun producten geen schadelijke gifstoffen bevatten, kan de natuurlijke olie door de bewerkingsmethodes zijn aangetast.
Bovendien is vis rijk aan derivaten van omega 3 en dit zijn niet de essentiële vetzuren die de natuur voor ogen heeft voor ons mensen.
Van vitaal belang voor een optimale gezondheid is het onderscheid tussen de basisvorm van essentiële vetzuren tegenover de derivaten hiervan. Supplement-fabrikanten gooien doorgaans alle essentiële vetzuren op één hoop. Ze hebben overduidelijk geen helder begrip van de manier waarop het menselijk lichaam essentiële vetzuren verwerkt.

YES heeft jarenlang gewerkt aan de samenstelling van onze essentiële vetzuren, omdat er een levensgroot verschil is met betrekking tot de manier waarop het lichaam omgaat met deze verschillende vormen. Het is cruciaal dat we begrijpen dat het lichaam naar behoefte zelf derivaten maakt van de basis essentiële vetzuren. Wanneer je GLA, EPA of DHA ziet, is er sprake van derivaten en dus niet van de basisvorm. Je lichaam gebruikt meer basis essentiële vetzuren dan derivaten.

De basis essentiële vetzuren zijn:
Basis Omega 6 = LA: linolzuur (meervoudig onverzadigd) – saffloer, zonnebloem, teunisbloem. Uw lichaam maakt grotendeels gebruik van de basisvorm en zet deze naar behoefte om in derivaten. Derivaten zijn: GLA, DGLA, AA.
Basis Omega 3 = ALA: alfalinoleenzuur (super onverzadigd) – lijnzaad, hennep. Derivaten zijn: SDA, EPA, DHA. (Visolie bestaat van nature uit vrijwel 100% omega 3-derivaten en is daarom niet de ideale vorm voor suppletie op de lange termijn).
De juiste verhouding tussen de basis essentiële vetzuren zijn: basis Omega 6 ten opzichte van basis Omega 3 = 1:1 tot 4:1. YES Ultimate EFAs bevat een verhouding van ongeveer 2:1, in het voordeel van basis Omega 6.

De oplossing met essentiële vetzuren capsules

YES elementaire EFA’s bevatten saffloerolie met een hoog linolzuurgehalte, zonnebloemolie en een klein beetje biologische teunisbloemolie, allemaal uitstekende bronnen van basis Omega 6, aangevuld met biologische lijnzaadolie als bron van basis Omega 3, zodat we de ideale, wetenschappelijk vastgestelde combinatie van omega 6/3 verkrijgen. De oliën zijn plantaardig, dus uitstekend te gebruiken door vegetariërs.

De unieke formule van essentiële vetzuren houdt rekening met de goede, onbewerkte basis Omega 6 die mogelijk al onderdeel uitmaakt van je voeding en brengt deze in een uitgebalanceerde verhouding met het juiste gehalte aan basis Omega 3. Met de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling, waarbij we gebruik maken van op natuurlijke wijze geproduceerde oliën uit zaden in plaats van visolie, is YES koploper in de wetenschap over essentiële vetzuren.
Wij bieden je de basisoliën en niet de derivaten.

Vloeibaar goud

Veel van de gebruikers noemen YES™ elementaire EFA’s ‘vloeibaar goud’. In tegenstelling tot de meeste commerciële oliesupplementen worden kleine, zorgvuldig gecontroleerde hoeveelheden YES™ elementaire EFA’s geproduceerd. De oliën bevatten geen pesticiden en zijn biologisch gecertificeerd. Ze worden koud geperst en in speciale, zuurstofwerende capsules gestopt, ter bescherming van de kostbare oliën. Hierdoor hoeven de vetzuren niet gekoeld te worden. U kunt er gerust vanuit gaan dat u basis-oliën krijgt en geen schadelijke overdosis derivaten, zoals in zo vele commerciële producten.

Dit product kan uitsluitend geretourneerd of geruild worden indien de sealing NIET is verbroken.

Deze producten zijn niet ontworpen om welke ziekte dan ook te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Label informatie:

Essentiële vetzuren capsules label

merk

inhoud

cbd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Essentiële vetzuren capsules – Yes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *