Hennep Thee

Alle 3 resultaten

Hennep thee

BioBloom hennepbloem thee is geen gewone hennep thee. De reguliere hennep thee bestaat uit bladeren, zaadjes en hennepresten. Deze laatste bevatten namelijk alleen overgebleven sporen van waardevolle cannabinoïden.

Organische hennepbloem thee van BioBloom bevat voor 100% aan organische hennepbloemen.

Met de hand geplukt

BioBloom hennepbloem thee wordt met de hand geplukt en geproduceerd. Dit gebeurt met inachtneming van traditionele methoden, zonder het gebruik van machines. Het is een product van de hoogste kwaliteit en een rijke bron van natuurlijke bestanddelen die worden geroemd om hun voordelen voor het welzijn.

Breed scala aan cannabinoïden

Naast het belangrijkste ingrediënt, cannabidiolzuur, bevat de hennep thee sporen van andere cannabinoïden. Deze ondersteunen de gezondheid en het welzijn. De thee bevat daarnaast vele flavonoïden die worden gewaardeerd om hun medische eigenschappen. In het bijzonder apigenine, luteoline, orientine, quercetine, kaempferol en vitexine. Deze bestanddelen worden ook gevonden in kruiden, fruit en groenten. Ze staan bekend om hun ontstekingsremmende werking. Ook gaan ze infecties tegen en werken ze kalmerend. Het is ook goed om te weten dat cannabinoïden en flavonoïden sterke anti-oxidanten zijn.

De waardering van www.hennepolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2045 reviews.