Bezorgopties

<< terug naar klantenservice

Alle producten die niet met een brievenbusdoosje verzonden kunnen worden en/of waarbij het totale orderbedrag hoger is dan 100 euro worden als verzekerd pakket verzonden met de PostNL pakketdienst. Voor het extra verzekerd verzenden worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Discrete verpakking

Alle pakketten worden discreet verpakt zonder enige verwijzing naar hennepolie.nl


Onderstaande bezorgopties gelden alleen voor pakketten en niet voor brievenbuspakketjes.

Wijzig de eerste bezorging

U kunt al vóór de eerste bezorging aangeven waar en wanneer hij het pakket wil ontvangen. Komt het dan nog steeds niet gelegen? Dan kunt u het eenvoudig bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie laten bezorgen.

Hoe kan ik de bezorging wijzigen?

Via de Track & Trace e-mail kunt u op de PostNL tracking site of via de app de dag en/of tijd van de bezorging wijzigen. Dit kan vanaf het moment dat het pakket de eerste sorteerscan krijgt, tot 06.00 uur op de dag van bezorging.

>> Wijzig hier uw bezorging

PostNL Avondbezorging

Wilt u uw pakket liever ’s avonds bezorgd krijgen omdat u overdag niet thuis bent? Kies dan voor de optie avondbezorging op onze afrekenpagina. Uw pakket wordt dan van maandag tot en met vrijdag, tussen 18.00 uur en 22.00 uur bij u bezorgd.

Hoe selecteer ik Avondbezorging?

Nadat u op de afrekenpagina uw adresgegevens heeft ingevoerd, kiest u onder ‘Bezorgopties’ voor de optie ‘Avondbezorging’. Uw pakket wordt dan in de avond tussen 18.00 uur en 22.00 uur bij u bezorgd.

Wat kost Avondbezorging?

Voor de service Avondbezorging betaalt u een toeslag op uw standaard pakketten tarief van €1,25.

PostNL Afhaalpunt kiezen (Pakjegemak)

Kies direct zelf waar en wanneer u uw pakket wilt afhalen

U hoeft niet meer thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen. Wijzig zelf eenvoudig de bezorglocatie. Uw pakket wordt dan naar een PostNL afhaallocatie gebracht. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 locaties in België, zit er namelijk altijd een in de buurt. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kariboo! en Primera.

Hoe kan ik een afhaalpunt selecteren?

Nadat u op de afrekenpagina uw adresgegevens heeft ingevoerd, kiest u onder ‘Bezorgopties’ voor de optie ‘Ophalen bij een PostNL locatie’. De dichtstbijzijnde PostNL locatie wordt automatisch geselecteerd. Als u op de locatie klikt, kunt u een andere locatie naar keuze in uw buurt kiezen.

Verzendkosten

Verzendkosten Pakketten

Wij informeren u graag goed over de verzending en afhandeling van uw bestelling. Voor pakketverzending (alles wat niet door de brievenbus kan) binnen Nederland en België betaalt u slechts € 4,95 (incl.btw) verzendkosten. Bestelt u boven de € 50,- dan is de verzending binnen Nederland gratis.

Verzendkosten Brievenbuspakketjes (alleen in Nederland)

Producten die door de brievenbus kunnen met een totaal orderbedrag lager dan 100 euro, zoals 10ml flesjes CBD olie, versturen wij binnen Nederland met speciale brievenbuspakketjes. De verzendkosten voor een brievenbuspakket is slechts € 3,85. Voor brievenbuspakketjes ontvangt u net zoals bij pakketpost een track&trace email om uw zending te kunnen volgen.

Levertijd

Levertijd Pakketten

De levertijd van de producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen, waarbij er ook op zaterdag wordt bezorgd door PostNL.

Levertijd Brievenbuspakketje

Normaal gesproken wordt een brievenbusdoosje de volgende dag bezorgd door de postbode, het kan echter soms 2-3 dagen duren. De track&trace voor een brievenbusdoosje wordt door PostNL na 24 uur automatisch op bezorgd gezet, ongeacht of het wel of niet bezorgd is. De reden hiervoor is dat de postbode de brievenbusdoosjes niet scant. Het kan dus zijn dat uw brievenbusdoosje als bezorgd staat in uw track&trace, terwijl deze in werkelijkheid nog onderweg is. Heeft u echter uw brievenbusdoosje 3 dagen na verzending nog niet ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van Hennepolie.be

Bestelling afhalen in het magazijn?

Alle pakketten worden alleen met PostNL verzonden naar het door u opgegeven adres.

Het is bij ons helaas niet mogelijk om uw bestelling bij het magazijn af te halen.