Uw pakket volgen (track&trace)

<< terug naar klantenservice

Nadat het pakket door ons is verzonden, ontvangt u een email met daarin de track&trace link van uw pakket op de website van PostNL.

Hoe werkt het?

Zodra u de track&trace barcode heeft ontvangen, kunt u de zending online volgen of met de PostNL App. Als de dag waarop de zending wordt aangeboden bekend is, toont PostNL deze dag. Ook geeft PostNL aan hoe laat de zending bezorgd wordt (indien mogelijk).

Track&trace brievenbusdoosje

Normaal gesproken wordt een brievenbusdoosje de volgende dag bezorgd door de postbode, het kan echter soms 2-3 dagen duren. De track&trace voor een brievenbusdoosje wordt door PostNL na 24 uur automatisch op bezorgd gezet, ongeacht of het wel of niet bezorgd is. De reden hiervoor is dat de postbode de brievenbusdoosjes niet scant. Het kan dus zijn dat uw brievenbusdoosje als bezorgd staat in uw track&trace, terwijl deze in werkelijkheid nog onderweg is. Heeft u echter uw brievenbusdoosje 3 dagen na verzending nog niet ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van Hennepolie.be.

Het scannen van de pakketten bij bezorging gebeurt wel bij de PostNL pakketdienst.

Let op! Als u woonachtig bent in België of – een ander land dan Nederland – krijgt u eerst een foutmelding op de track&trace pagina van PostNL. Vink Zending wordt bezorgd op een adres buiten Nederland aan om uw bestelling alsnog te kunnen volgen.