Online betaling mislukt of gewijzigd

<< terug naar klantenservice

Uw iDEAL betaling mislukt?

Is uw betaling via iDEAL mislukt? Check dan eerst of het geld is afgeschreven van uw rekening. Is dit niet het geval? Dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Is het geld wel van uw bankrekening afgeschreven,  maar heeft u na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen van ons? Neem dan contact met ons op. Mail ons via klantenservice@hennepolie.nl of bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer +31 (0)33–7630698. Zoek uw transactienummer op. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld. Onze klantenservice helpt u verder.

Uw Creditcard betaling wordt geweigerd?

U wilt uw bestelling betalen met creditcard, maar u krijgt het bericht dat de betaling is geweigerd?

Creditcardbetalingen zijn erg gevoelig voor fraudeurs. Betalingen die middels deze betaalwijzen worden voldaan, worden daarom aan de hand van een groot aantal criteria objectief en geautomatiseerd gecontroleerd. Een betaling kan worden afgekeurd wanneer bijvoorbeeld de CVC code of vervaldatum van de creditcard niet goed is ingevuld, maar ook wanneer de bestelling en betaling plaatsvindt vanaf een onbeveiligde wifilocatie waar vaker fraude is geconstateerd.

Alle creditcard betalingen via Hennepolie.nl zijn extra beveiligd met een SecureCode (ook bekend als 3D Secure). Hiervoor moet u tijdens de betaling een 3D secure persoonlijk wachtwoord en pincode invoeren. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik van uw creditcard.

De 3D-SecureCode aanmaken

De eerste keer dat u online een aankoop doet en met de SecureCode wilt betalen, verschijnt er een scherm waarin u zich eenmalig registreert. U maakt zelf een code aan. Vervolgens kunt u uw persoonlijke code ook bij andere websites gebruiken.

Uw Afterpay betaling wordt niet geautoriseerd?

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur van Afterpay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Uw Bancontact betaling mislukt?

Is uw betaling via Bancontact mislukt? Check dan eerst of het geld is afgeschreven van uw rekening. Is dit niet het geval? Dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Is het geld wel van uw bankrekening afgeschreven,  maar heeft u na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen van ons? Neem dan contact met ons op. Mail ons via klantenservice@hennepolie.nl of bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 033–7630698. Zoek uw transactienummer op. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld. Onze klantenservice helpt u verder.