Levertijd en status van uw bestelling

<< terug naar klantenservice

De bestellingen worden verzonden met PostNL.

Brievenbuspakketje

CBD olie flesjes van 10ml waarbij het totale orderbedrag minder dan 100 euro bedraagt, worden verzonden met een brievendoosje.

Normaal gesproken wordt een brievenbusdoosje de volgende dag bezorgd door de postbode, het kan echter soms 2-3 dagen duren. De track&trace voor een brievenbusdoosje wordt door PostNL na 24 uur automatisch op bezorgd gezet, ongeacht of het wel of niet bezorgd is.

Verzekerd pakket

Alle producten die niet met een brievenbusdoosje verzonden kunnen worden en/of waarbij het totale orderbedrag hoger is dan 100 euro worden als verzekerd pakket verzonden met de PostNlL pakketdienst. Voor het extra verzekerd verzenden worden geen extra kosten in rekening  gebracht.

Track&trace email

Op het moment dat uw order wordt verzonden ontvang u een email met daarin de track&trace gegevens van de verzending. Met de track&trace kunt u zien wanneer het pakket bij u bezorgd wordt.

De levertijd van de producten bedraagt 1 dag, maar kan eventueel uitlopen tot 3 werkdagen. Dit hangt mede af van de drukte bij PostNL op het moment van verzending.

De pakketten worden ook op zaterdag bezorgd door PostNL.