Ik wil mijn product retourneren

<< terug naar klantenservice

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wilt u de bestelling retourneren? Dan neemt u contact met ons op. Mail ons via klantenservice@hennepolie.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0)33–7630698.

Nadat u heeft aangegeven de producten te willen retourneren zenden wij u een retourlabel via email. U print dit retourlabel uit en plakt deze op de doos. Het pakket geeft u vervolgens af bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt.

U hoeft bij het PostNL servicepunt waar u het pakket inlevert NIET te betalen voor de retourzending.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Europese modelformulier voor herroeping

U kunt voor de herroeping van uw bestelling ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping. Hier te downloaden.